Befejezett ügy

2019. 05. 21., k - 09:21
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tilos jelzés ellenére, a sínekre hajtott egy 59 éves férfi a járművével. A tatabányai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A gyanú szerint a sofőr 2018. szeptember 3-án 6 óra körül közlekedett Tatabányán, a Környei úton egy Opel típusú személygépkocsival. Egy fényjelző berendezéssel biztosított vasúti átjáróba, a berendezés piros jelzése ellenére behajtott. Ennek során nem biztosított elsőbbséget az ott közlekedő motorvonat részére, azt vészfékezésre kényszerítette és a vonat jobb első részének ütközött.

A Tatabányai Rendőrkapitányságon a járművezetőt gyanúsítottként kihallgatták, ellene a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult büntetőeljárás. A környei lakos a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a napokban vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.   

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.