Betonkorlátnak ütközött

2019. 06. 18., k - 10:00
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Balfon a rendőrök elfogtak egy 31 éves férfit, akit a járművezetéstől eltiltottak.

Az egyenruhások Balf területén, a Fő utcában közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából próbáltak megállítani egy személygépkocsit 2019. június 17-én 14 óra 31 perckor. A járművezető azonban a megkülönböztető fény-és hangjelzés ellenére nem állt meg, gyorsítani kezdett és elhajtott. Haladása során a Fertő útra kanyarodásakor az útpadkára lehajtva egy betonkorlátnak ütközve állt meg. A balesetet követően az okozó autójából kiszállt, majd megpróbált elrejtőzködni egy tujafa tövében, ahonnan csak többszöri rendőri felszólításra jött elő. A férfit a járőrök elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Az intézkedők megállapították, hogy a férfi ellen járművezetéstől való eltiltás van érvényben. A nyomozók V. Istvánt kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A közúti közlekedési baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.