Bukkanóban előzött, balesetet okozott

2020. 04. 03., p - 06:50
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A közlekedési szabályok megsértése miatt bekövetkezett frontális ütközés során összesen öten sérültek meg.

A 82-es számú főúton, Bakonypéterd felől Veszprémvarsány irányába közlekedett egy 20 éves fiatal Audi A4-es típusú gépkocsijával 2020. április 2-án 18 óra 45 perckor. A 45. kilométerszelvényhez érve, egy lejtős szakaszon - a bukkanóra felhívó jelzőtábla, illetve a záróvonal ellenére - egy járműszerelvény előzésébe kezdett. Manővere során áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből szabályosan közlekedő Audi A3-as autóval. A frontális ütközés miatt mindkét gépkocsi a bal oldali árokba csapódott. A két járműben utazó öt ember mindegyike megsérült a balesetben, őket a mentők kórházba vitték.

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a balesetek megelőzése csak közös felelősségvállalás alapján lehetséges, azok elkerülése érdekében minden közlekedésben résztvevőnek be kell tartania az alapvető közlekedési szabályokat!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.