Cél a közlekedési szabályok betartatása

2021. 11. 30., k - 07:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a gyorshajtókat, és a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépjárművek behajtási tilalmát ellenőrizték.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának és a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának járőrei összehangolt akció keretében 2021. november 29-én a megyeszékhelyen tartottak  közlekedésbiztonsági ellenőrzést, melynek során a gyorshajtók és a behajtási tilalmat figyelmen kívül hagyó, 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó gépjárművek kiszűrése volt az elsődleges feladat.

Az akció során a rendőrök több járművezetőt állítottak meg és vontak intézkedés alá, akik a maximálisan megengedett sebességhatárt túllépve közlekedtek, vagy szabálytalanul hajtottak be a tiltott útszakaszokra.

Az ilyen ellenőrzésekkel a rendőrök célja a közlekedési szabályok maradéktalan betartatása és a közúti közlekedési balesetek számának csökkentése. Ne feledjék, a közúti balesetek elkerüléséért legtöbbet maguk a közlekedők tehetik azzal, hogy a szabályokat betartva és egymásra odafigyelve, türelmesen, toleránsan közlekednek!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Fekete Györgyöt

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 41 éves helybeli férfi megtalálásában.

 

Tetten ért tolvaj

A dabasi rendőrök elfogták azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint egy örkényi házból pénzt lopott, ahova másnap visszament és négy tyúkot akart elvinni. Útját állták.