Csokipapírba rejtette a kábítószert az autóban

2019. 09. 20., p - 09:11
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra azt a 19 éves helyi fiút, aki bódultan és jogosítvány nélkül vezetett Pápán.

Az eljárás adatai szerint 2019. szeptember 20-án az esti órákban a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a város egyik utcájában állítottak meg egy személygépkocsit ellenőrzés céljából, és igazoltatták annak vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 19 éves pápai lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a gépkocsi átvizsgálásakor csokipapírba csomagolva kábítószergyanús növényi anyagmaradványt találtak. A sofőr elmondta a rendőröknek, hogy az autóban talált anyag marihuána, amit saját magának vásárolt, és amiből fogyasztott is a vezetés megkezdése előtt. A fiút a helyszínen elfogták, és további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra.

A fiatal ellen a rendőrök járművezetés bódult állapotban vétség és kábítószer birtoklás vétség elkövetése miatt büntetőfeljelentést tettek, míg az engedély nélküli vezetés miatt vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Halálos baleset a 8-as számú főúton

Három autó és egy tehergépkocsi ütközött, öt személy megsérült, két fő életét vesztette Városlődnél, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.