Csokipapírba rejtette a kábítószert az autóban

2019. 09. 20., p - 09:11
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra azt a 19 éves helyi fiút, aki bódultan és jogosítvány nélkül vezetett Pápán.

Az eljárás adatai szerint 2019. szeptember 20-án az esti órákban a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a város egyik utcájában állítottak meg egy személygépkocsit ellenőrzés céljából, és igazoltatták annak vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 19 éves pápai lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a gépkocsi átvizsgálásakor csokipapírba csomagolva kábítószergyanús növényi anyagmaradványt találtak. A sofőr elmondta a rendőröknek, hogy az autóban talált anyag marihuána, amit saját magának vásárolt, és amiből fogyasztott is a vezetés megkezdése előtt. A fiút a helyszínen elfogták, és további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra.

A fiatal ellen a rendőrök járművezetés bódult állapotban vétség és kábítószer birtoklás vétség elkövetése miatt büntetőfeljelentést tettek, míg az engedély nélküli vezetés miatt vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság hét ittas járművezetővel szemben folytatott ügyben fejezte be a vizsgálatot az év negyedik hetében.