Egy autó vezetője sérült meg

2019. 09. 16., h - 13:15
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Tolna megyében egy sérüléses baleset történt a hétvégén.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság területén az elmúlt 48 órában a rendőrök nyolc közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A balesetekben egy ember könnyebben megsérült.

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett 2019. szeptember 15-én a reggeli órákban a 6-os számú főúton Paks térségében, amikor vélhetőleg figyelmetlensége miatt letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, ahonnan ellenkormányozva a bal oldali útpadkára, majd a bal oldali vízelvezető árokba sodródott. Ezt követően a jármű a vízelvezető árok szélén oldalára borult, és az úttesten állt meg. Az autó vezetője könnyebben sérült meg a balesetben.

kép

A hétvégén további tíz anyagi káros baleset történt a megyében.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve, toleranciát és empátiát mutatva vegyenek részt a közlekedésben, tegyék ezt azért

 … hogy mindenki hazaérjen!   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.