Egy tonna túlsúly

2019. 10. 19., szo - 11:13
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Tarcal belterületén vonták intézkedés alá azt a román sofőrt, aki az általa vezetett járműszerelvénnyel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

A Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 18-án 23 óra körül, Tarcal belterületén egy román tehergépkocsi vezetőjével szemben intézkedtek. A gépjárművön egy, míg az utánfutóján két személygépkocsi volt a rakomány. A sofőr által vezetett szerelvény súlya a megengedett legnagyobb össztömeget több mint egy tonnával haladta meg. 

A tetten ért sofőrt a járőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság azonnal  meghozott - elsőfokú határozatában a szabálysértőt három hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.                        

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

Karaván

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.

 

TÁJÉKOZTATÓ – frissítve

Az agrárágazat munkaerőigényének biztosítása céljából az ágazatban dolgozók csoportos határátlépésére igénybe vehető határátkelőhelyekről.