Egymás után kétszer

2019. 10. 10., cs - 12:29
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A veszprémi rendőrök negyedórán belül kétszer intézkedtek egy segédmotor-kerékpárral közlekedő lesencetomaji férfival szemben.

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 9-én éjszaka a megyeszékhely belterületén igazoltattak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő személyt. Az intézkedés során megállapították, hogy a 23 éves lesencetomaji lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a járműre nem kötöttek érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást.

Az intézkedés végén a rendőrök közölték a sofőrrel, hogy a feltárt hiányosságok miatt  szabálysértési feljelentést tesznek ellene, és felszólították, hogy a robogóval ne közlekedjen tovább. Ezt követően még negyedóra sem telt el, amikor a rendőrök a lesencetomaji lakost ismét tetten érték. Ezúttal a férfi úgy motorozott, hogy már nem viselt bukósisakot sem. A járőrök a segédmotor-kerékpárost előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és vele szemben  az általa elkövetett közlekedési szabályszegések miatt szabálysértési eljárást indítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.