Elfogták a rendőrök

2020. 04. 22., sze - 09:04
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nap alatt felkutatták a közlekedési szabályszegőt.

Dunakeszin, Alagimajor irányából a Fóti út felé közlekedett  gépkocsival a helyi B. Levente 2020. április 19-én kora délután. A Repülőtéri úton megelégelte az előtte haladó jármű lassúságát és a záróvonalat átlépve megelőzte, bevágott elé, mire a megelőzött jármű vezetője ráfeküdt a dudára. B. Levente válaszul satufékezett. Amikor a megállásra kényszerített jármű jobbról megpróbálta kikerülni, a 22 éves férfi a kormányt szándékosan ráhúzta, majd a helyszínről elhajtott.

A bűncselekmény következtében senki nem sérült meg, anyagi kár nem keletkezett.

A tudomásra jutást követő 24 órán belül a dunakeszi rendőrök azonosították, elfogták és kihallgatták a gyanúsítottat, egyben vezetői engedélyét elvették.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja B. Leventével szemben az eljárást.

PMRFK


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem. Menekülés közben több szabályszegést is elkövetett, végül balesetet szenvedett. A járműben tartózkodó három személy ezután is menekülni akart, végül az egyenruhások elfogták őket.