Elhajtott a helyszínről, elfogták a rendőrök

2020. 09. 19., szo - 10:44
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Jászfelsőszentgyörgyön elütöttek egy motorost, aki súlyosan megsérült.

Egy jászárokszállási lakos közlekedett 2020. szeptember 18-án 14 óra körül Jászfelsőszentgyörgy belterületén motorkerékpárral, amikor egy útkereszteződéshez érve balra nagy ívben elé kanyarodott egy személygépkocsi úgy, hogy a motorkerékpáros a járműnek ütközött és elesett. A személygépkocsi utasa kiszállt az autóból és látta, hogy a motoros súlyosan megsérült, a gépkocsi vezetője azonban elhajtott a baleset helyszínéről. 

A kiérkező rendőrök azonnal megkezdték az elsődleges intézkedéseket, amely alapján sikerült beazonosítani a baleset feltételezett okozóját, aki egy 20 éves tápiószentmártoni lakos volt. A Nagykátai Rendőrkapitányság járőrei egy tóalmási ház udvarán megtalálták a balesettel érintett személygépkocsit, melyet lefoglaltak. A fiatalembert rövid időn belül elfogták, majd a Jászberényi Rendőrkapitányságra előállították. Segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt gyanúsítottként kihallgatták, és a férfi beismerő vallomást tett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migráns rendőrkézen

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.