Elsőbbsége lett volna, súlyosan megsérült

2018. 10. 11., cs - 13:50
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Autóbusszal ütközött egy kerékpáros gyermek Orosházán. A fiú azért hajtott ki a kerékpárútról az útra, mert egy személygépkocsi vezetője nem adott neki elsőbbséget. Az Orosházi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyosan megsérült egy 13 éves fiú Orosházán, a Széchenyi téren, amikor kerékpárral nekiütközött egy autóbusznak. A baleset 2018. július 26-án, 19 óra körül történt. A fiú kerékpárúton közlekedett, majd az egyik kereszteződésnél egy személygépkocsi nem adott neki elsőbbséget. Ekkor azért, hogy ne ütközzön össze a személygépkocsival, kihajtott az úttestre, ott azonban nekiütközött egy autóbusz elejének. A gyermeket a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba. A személygépkocsit vezető nő elmondása szerint csak a közeledő autóbuszt látta, a kerékpárost nem, ezért hajtott rá a kerékpárútra. Az Orosházi Rendőrkapitányság az 52 éves nőt közúti baleset okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2018. október 10-én átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Kitüntették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.

 

A füle sérült

Befejezték az eljárást a rendőrök egy 50 éves bárnai férfival szemben, aki ismerősét bántalmazta.