Eltiltás hatálya alatt, ittasan vezetett

2021. 08. 01., v - 16:53
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 62 éves tatai férfit, aki ittasan akart elütni egy személyt.

A tatabányai egyenruhások 2021. július 31-én 5 óra 12 perckor személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek Vértesszőlősön, a Valusek Dezső utcában. Egy férfi előzetes szóváltást követően beült az autójába, majd azt a gyalogos személy irányába kormányozta, aki kitért előle. Tovább haladva a járművel letért a mezőgazdasági területre, ahol egy vízelvezető árokba hajtott. A baleset során a sofőr megsérült. Vele szemben alkoholszondát és kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív lett. A rendőrök az iratokból megállapították, hogy a férfi eltiltás hatálya alatt vezetett, őt a Tatai Rendőrkapitányság a vezetéstől több alkalommal eltiltotta. A 62 éves sofőrt előállították, ellene közúti veszélyeztetés bűntett, ittas vezetés, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak.      

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.