Eltiltás hatálya alatt vezettek

2020. 02. 09., v - 08:19
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Komárom-Esztergom megyében két főt vettek őrizetbe a rendőrök.

A rendőrök 2020. február 8-án délelőtt Tatán ellenőriztek egy Fiat típusú személygépkocsit. A járművet egy 25 éves helyi lakos vezette, aki az ellenőrzés során a vezetői engedélyét nem tudta átadni a rendőröknek. Őt a Tatai Járásbíróság 2020. augusztus 12-ig a vezetéstől eltiltotta.  

Még ezen a napon a rendőrök délután Oroszlányon, a Petőfi Sándor utcában megállítottak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő kecskédi lakost, aki a vezetés során nem viselt bukósisakot. Az ellenőrzés alkalmával az is kiderült, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a járműre nincs kötve biztosítás és a 18 éves férfit az Oroszlányi Rendőrkapitányság 2020. augusztus 21-ig a vezetéstől eltiltotta.

A rendőrök a két férfit előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őket őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.