Eltiltották mégis vezetett

2021. 12. 04., szo - 08:48
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Eltiltás hatálya alatt vezetett az a 38 éves sofőr, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy férfit Tatán.

A járőrök 2021. december 3-án délután közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek Tatán. A rendelkezésre álló adatok alapján 14 óra körül egy szomódi lakos személygépkocsival a Május 1. úton közlekedett. Haladása során a kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve, a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére nem állt meg és nem biztosított elsőbbséget a jobbról áthaladó gyalogosnak, akit elgázolt. Az ütközést követően az autót jobbra kormányozva letért az útról és a járdán áthaladva egy fának ütközött. A baleset során a 19 éves gyalogos megsérült. Az intézkedő rendőrök az iratokból megállapították, hogy a sofőrt korábban a járművezetéstől eltiltották.  A 38 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

1

0


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig szabadult

A dunaföldvári rendőrök elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki azt a 46 éves gyöngyösi férfit, aki a város több üzletéből vitt, amit ért.

 

Etil-heptedron és ADB-BUTINACA

A nagykátai nyomozók rajta ütöttek egy tápiósági páron, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.