Emlékeznek még a járdán száguldó kék autóra?

2021. 02. 25., cs - 13:35
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a szabálysértési eljárást befejezte, a gépkocsi vezetőjére pénzbírságot szabtak ki.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia, amikor 2021. január 21-én délután egy autós Budapesten úgy döntött, hogy nem araszol tovább a Róbert Károly körúton, hanem a járdán előzi ki a kocsisort. Az esetről egy közösségi oldalon tettek közzé felvételt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság ez alapján indított vizsgálatot. Másnapra azonosították az autót; a szabálysértési eljárást most fejezték be, a járművezetőre pénzbírságot szabtak ki.

A videó a BRFK Információs Portálon az alábbi linken található bejegyzés alatt érhető el: 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3203302533230135&id=1625295504364187

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.