Figyelmetlenségével okozott balesetet

2017. 11. 12., v - 09:32
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A szigetszentmiklósi rendőrök vádemelést javasolnak egy 68 éves kiskunlacházi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint Á. Lajos 2017. június 13-án 7 óra 15 perckor gyalogosan közlekedett Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc úton. Amikor az úttest túloldalán található buszmegállóhoz szándékozott átmenni, nem észlelte a neki jobbról érkező – a lassan haladó kocsisort előző – motorkerékpárost. A motoros az ütközés elkerülése érdekében fékezni kezdett, aminek következtében a jármű megcsúszott és az oldalára borult motor a gyalogos férfi lábának ütközött. A baleset során a motort vezető nő nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A 68 éves férfit a szigetszentmiklósi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya Á. Lajos ellen testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.