Figyelmetlenségével okozott balesetet

2017. 11. 12., v - 09:32
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A szigetszentmiklósi rendőrök vádemelést javasolnak egy 68 éves kiskunlacházi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint Á. Lajos 2017. június 13-án 7 óra 15 perckor gyalogosan közlekedett Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc úton. Amikor az úttest túloldalán található buszmegállóhoz szándékozott átmenni, nem észlelte a neki jobbról érkező – a lassan haladó kocsisort előző – motorkerékpárost. A motoros az ütközés elkerülése érdekében fékezni kezdett, aminek következtében a jármű megcsúszott és az oldalára borult motor a gyalogos férfi lábának ütközött. A baleset során a motort vezető nő nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A 68 éves férfit a szigetszentmiklósi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya Á. Lajos ellen testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Frontálisan ütköztek Miskolc határában

Teljes útzár mellett tart a helyszínelése annak a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnek, amelyben egy személy- és egy tehergépjármű összeütközött.

 

Lopás miatt keressük

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.