Fokozott figyelem a fesztivál alatt is

2019. 09. 12., cs - 10:55
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőri ellenőrzések kiemelten az ittas járművezetők kiszűrésére irányulnak majd.

A 2019. szeptember 12-e és 14-e között megrendezésre kerülő Szekszárdi Szüreti Napok minden évben látogatók ezreit vonzza az ország minden részéről, sőt külföldről is a tolnai megyeszékhelyre. A közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a rendőrség idén is nagy létszámban lesz jelen a rendezvényen azért, hogy a szórakozás mindenki számára felhőtlen legyen.

Fontos azonban, hogy a szórakozásnak felelősségteljesnek is kell lennie! A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a fesztiválozók figyelmét, hogy a négy nap során fokozott ellenőrzésre számíthatnak. A rendőri intézkedések célja a rendezvény ideje alatt az ittas vezetők kiszűrése lesz. A rendőrség arra kéri a látogatókat, hogy amennyiben alkoholt fogyasztanak, NE üljenek a volán mögé, vegyék igénybe a tömegközlekedési eszközöket, vagy a megerősített létszámmal működő taxi szolgáltatókat, tegyék ezt azért

... hogy mindenki hazaérjen!!!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.