Fontos a biztonsági öv használata

2021. 03. 02., k - 11:30
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 33-as főúton történt közlekedési balesetet vizsgálnak a rendőrök.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi közlekedett teherautójával a 33-as számú főúton 2021. március 1-jén 9 óra 30 perc körül. A gépkocsivezető, járműjével Nagyhegyes irányából Hortobágy felé haladt, amikor nekiütközött az előtte – forgalmi okból – megálló kamionnak. A közlekedési balesetben a kisbusz utasa nem használta a biztonsági övet, beütötte a fejét a szélvédőbe és megsérült.  A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Ne feledjék, csak egy mozdulat! A biztonsági öv életet menthet! Kérjük, hívják fel ismerőseik, rokonaik, hozzátartozóik figyelmét a használatára! Csak egy mozdulat a biztonságosabb közlekedésért!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Több millió forint kárt okoztak, elfogták őket a rendőrök

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket és a gépek vezetőfülkéiből érintőképernyős monitorokat lopott a gyanú szerint három külföldi férfi Békéscsabán. A nyomozás eddigi adatai szerint máshol is követhettek el hasonló bűncselekményt.

 

Buszbaleset az M1-es autópályán

A bal pályatesten a belső és külső sávot a helyszíni szemle idejére lezárták, a leálló sávban rendőri irányítás mellett halad a forgalom.