Gyalogos sérült meg a balesetben

2019. 08. 03., szo - 14:35
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kecskeméti rendőrök vizsgálják az esetet.

Kecskemét belterületén, a Dózsa György úton – az Izsáki út felől a Petőfi Sándor utca irányában – közlekedett 2019. augusztus 2-án 21 óra 13 perckor egy 34 éves férfi egy helyi járatos autóbusszal.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az Ipoly utca kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen az Ipoly utca felől a Botond utca irányába átkelő 64 éves férfinek, és a busz jobb elejével elütötte a gyalogost. A baleset következtében a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni.

Az életmentésben egy kecskeméti rendőr, illetve a Készenléti Rendőrség egyenruhásai is részt vettek. Erről a police.hu oldalon – az alábbi link alatt – bővebben olvashatnak.  

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.