Gyalogosokat ütöttek el

2019. 09. 12., cs - 08:49
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Debrecenben egy nap alatt két gyalogos sérült meg közlekedési balesetben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő az általa vezetett személygépkocsival közlekedett 2019. szeptember 11-én 7 óra 30 perc körül Debrecenben, a Kígyó utcán. A sofőr a Cegléd utca kereszteződésénél nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogosnak, akit elütött. A közlekedési balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint a gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett.

Még aznap 17 óra körül Debrecenben, a Sámsoni úton közlekedett egy férfi gépkocsijával. A jármű vezetője, amikor egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez ért, nem adott elsőbbséget és autójával elsodorta az ott átkelő férfit, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy türelmesen, toleránsan és szabálykövetően közlekedjenek!

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.