Gyalogost ütött el

2019. 11. 21., cs - 08:33
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Bakonycsernyén történt a közlekedési baleset.

Egy 24 éves bakonycsernyei lakos haladt autójával a 8216-os számú főúton, 2019. november 20-án a délutáni órákban, amikor egy kanyarba érve észlelte, hogy az úttestre egy gyalogos lép ki elé. Az ütközést már nem tudta elkerülni és elütötte az 56 éves balinkai férfit. A balesetben a gyalogosnak súlyos sérülései keletkeztek.

A Móri Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

1

Az őszi időjárás során megváltoznak az út- és látási viszonyok, amelyek lényegesen megnövelik a baleseti kockázatot. Ilyenkor nagyobb körültekintéssel kell közlekedni. A korai sötétedés miatt a látni és látszani elvnek érvényesülnie kell. Nagyobb figyelmet kell fordítani a gyalogosan közlekedőkre. A balesetek többsége szabálykövető magatartással, körültekintéssel elkerülhető lehetne.

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

Egy tehergépjármű műszaki mentése miatt Martonvásár közelében, a Balaton irányába vezető oldalon forgalomkorlátozásra és lassú haladásra számítsanak a gépjárművezetők!

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.