Gyorshajtó volt, ittas sofőr nem

2019. 04. 23., k - 07:22
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ünnepi időszakban tartottak közúti ellenőrzést a Szekszárdi Rendőrkapitányság és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

A húsvéti hosszú hétvégén Tolna megye útjain is megnövekedett a forgalom. A balesetek megelőzése érdekében 2019. április 22-én tartottak ellenőrzést a Szekszárdi Rendőrkapitányság és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti munkatársai. Az intézkedések során kiemelt figyelmet fordítottak az ittas és bódult állapotban közlekedők kiszűrésére, a járművek műszaki állapotára, továbbá a passzív biztonsági eszközök használatára.

A nap folyamán 94 járművezetőt ellenőriztek Tolnán, Szekszárdon, Őcsényben, Decsen és Várdombon. Ittas vagy bódult állapot egyetlen sofőrnél sem merült fel. 20 esetben azonban kisebb-nagyobb hiányosságokat találtak a közlekedési rendőrök. A legtöbb alkalommal gyorshajtás miatt intézkedtek munkatársaink.

kép

A locsolás napján, húsvét hétfőn, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai által szervezett baleset-megelőzési kampány részeként azok a járművezetők és utasaik, akiknél az ellenőrzéskor a rendőrök mindent rendben találtak, ajándékokat is kaptak.  

kép

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kéri a járművek vezetőit, hogy mindenki a saját és mások életének biztonsága érdekében tartsa be a közlekedési szabályokat, tegye ezt azért,

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.

 

Lezárt akta: Megverte az élettárást

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

Rendőrkézen a rabló

Egy idős férfi pénzét vette el a nő, akit rövid időn belül elfogtak a salgótarjáni nyomozók.