Gyorshajtók Fejér megye közútjain

2020. 10. 26., h - 15:40
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A megye nagyobb forgalmú útjain ellenőrizték a sebességhatárok betartását a rendőrök.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai folyamatosan ellenőrzik a megye közútjain közlekedőket, amelynek célja elsősorban a sebességhatárok betartatása, a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése.

Az elmúlt hétvégén az ellenőrzések ideje alatt a 1-es számú főúton egy jármű vezetője a megengedett 60 km/h sebességhatárt túllépve 132 km/h sebességgel, míg a 6-os számú főúton egy másik gépjárművezető 50 km/h helyett 92 km/h sebességgel haladt.

Jelentősen túllépte a sebességhatárt az a két személyautós is, aki Kisfalud belterületén a megengedett 50 km/h helyett 111 km/h sebességgel, és Székesfehérvár külterületén 90 km/h helyett 192 km/h sebességgel közlekedett, ezzel veszélyeztetve maguk és a közlekedésben résztvevő többi járművezető testi épségét is.

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a sebességhatárokat, mivel a közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.