Gyorshajtókat mértek be a rendőrök

2020. 06. 23., k - 07:22
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is a gyorshajtás az egyik legfőbb baleseti ok, ezért a rendőrök Komárom-Esztergom megyében mindent megtesznek a sebességtúllépők kiszűrése érdekében.

Komárom-Esztergom megyében az elmúlt héten 488 gyorshajtóval szemben intézkedtek a rendőrök. Volt olyan járművezető, aki Császár és Dad között 90 km/óra helyett 143 km/órával közlekedett. Ezért 60 000 forint pénzbírságot és 4 büntetőpontot szabtak ki vele szemben.

Tokodon egy személygépkocsi sofőrje a megengedett 50 km/óra helyett 82 km/órával hajtott. Büntetése 45 000 forint pénzbírság és 4 büntetőpont lett.

Bársonyoson 86 km/órával közlekedett 50 km/óra helyett egy gépkocsi vezetője, amiért a rendőrök 45 000 forint pénzbírságot és 4 büntetőpontot szabtak ki vele szemben.

1

2

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sebességhatárok be nem tartása potenciális balesetveszélyt hordoz magában. Ezért a rendőrség kéri, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!

….hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempész Nagylaknál

A feltartóztatott személyekkel szemben a további eljárást a román határőrizeti szerv folytatja le.

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.