Gyorshajtókkal szemben intézkedtek a rendőrök

2020. 06. 02., k - 12:45
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád megyei rendőrök több gyorshajtót is bemértek a hosszú hétvégén, de a szabálytalan járművezetők közül kiemelkedik az az autós, aki a megengedett 90 km/óra helyett a duplájával hajtott.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztálya rendszeresen hajt végre ellenőrzést a balesetek megelőzése érdekében. A napokban sebességmérést végeztek az 55-ös és 47-es számú főutakon. Ennek során több gépjárművezetővel szemben intézkedtek, közülük néhányan jelentősen túllépték a megengedett sebességhatárt. Volt olyan autós, aki a megengedett 90 helyett 180 km/órával hajtott, de több jármű sebessége is meghaladta a 140 km/órát. A sofőrökkel szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a sebességtúllépés potenciális balesetveszélyt hordoz magában. Ezért a rendőrség ismételten kéri, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!

Az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

 

….hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügy: zebrán ütötte el

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott büntetőeljárást egy hajdúszoboszlói férfival szemben.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.