Halálos baleset Hetényegyházán – frissítve

2018. 11. 22., cs - 14:01
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyvonat és autó ütközött össze, a balesetben egy 37 éves nő meghalt.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, Hetényegyházán, a Kossuth Lajos utcáról nyíló név nélküli úton 2018. november 22-én 6 óra 35 perckor halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a Kossuth Lajos utca felől egy Skoda Roomster típusú személygépjármű közlekedett a Belsőnyír tanya irányába. A sofőr az utat átszelő vasúti átjáróban kihelyezett „Vasúti átjáró kezdete” és „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtáblák ellenére a vasúti átjáróba megállás nélkül hajtott be, ezért összeütközött a Kecskemét felől Lajosmizse irányába közlekedő menetrend szerinti motorvonattal. A baleset következtében az autó 37 éves női sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Kecskemét Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.