Halálos baleset Kadafalván - frissítve

2018. 09. 02., v - 09:22
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, 3 súlyos és 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 12 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kecskemét-Kadafalván, a Boróka utcában közlekedett a Dunaföldvári út felől 2018. szeptember 1-én 15 óra 55 perc körül egy 82 éves kecskeméti nő az általa vezetett Renault Twingo típusú személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint a Beretvás köz kereszteződésénél úgy kanyarodott balra, hogy nem biztosított elsőbbséget a szemből érkező Volkswagen Passatnak, ezért összeütköztek. A baleset következtében a kecskeméti asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik sofőr - az elsődleges orvosi vélemény alapján - könnyű sérülést szenvedett.

A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek! 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.