Halálos baleset Kadafalván - frissítve

2018. 09. 02., v - 09:22
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, 3 súlyos és 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 12 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kecskemét-Kadafalván, a Boróka utcában közlekedett a Dunaföldvári út felől 2018. szeptember 1-én 15 óra 55 perc körül egy 82 éves kecskeméti nő az általa vezetett Renault Twingo típusú személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint a Beretvás köz kereszteződésénél úgy kanyarodott balra, hogy nem biztosított elsőbbséget a szemből érkező Volkswagen Passatnak, ezért összeütköztek. A baleset következtében a kecskeméti asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik sofőr - az elsődleges orvosi vélemény alapján - könnyű sérülést szenvedett.

A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek! 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.

 

Jól szerepeltek

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata ötödik helyezést ért el az Országos Rendőr Mix Strandröplabda Bajnokságon.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3551/2015. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Erős forgalom volt a Csongrád megyei átkelőkön

Több mint 309 ezer utazó használta a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeket, akik csaknem 101 ezer járművel lépték át az országhatárt. A várakozási idő Röszkén és Csanádpalotán is elérte a három órát, volt időszak amikor előbbin négy órás sor alakult ki.