Halálos baleset Kesztölcön

2021. 06. 07., h - 06:21
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Esztergomi Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt rendelte el a nyomozást.

A rendőrségre 2021. június 6-án 6 óra 17 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Kesztölcön, a Malom utcában egy ismeretlen elhunyt személyt találtak. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 39 éves helyi lakos közlekedési baleset áldozata lett. Azonnal megkezdték az elsődleges intézkedéseket, ami alapján az okozó járművet azonosították.  Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt 2021. június 6-án 16 óra 45 perckor a lakásán elfogták. A 43 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrség  H. Tibort őrizetbe vette, és kezdeményezte, hogy az illetékes ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempész Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés miatt indult eljárás egy német tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgár ellen aki, négy illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.