Halálos baleset Tompánál - frissítve

2018. 09. 09., v - 08:38
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy könnyű sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Tompánál.

Egy 54 éves férfi közlekedett egy Simson típusú segédmotoros kerékpárral Tompa külterületén, egy szám nélküli úton az Újföld utca felől a Külső Újsor irányába 2018. szeptember 8-án 19 óra 55 percet megelőzően. A helyszíni szemle adatai szerint az egyenetlen földút laza talaján megcsúszott és elesett. A baleset következtében a kelebiai férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A rendelkezésre álló adatok szerint a motoros viselt bukósisakot, azonban az nem volt bekapcsolva. A KRESZ rendelkezései szerint  zárt utastérrel nem rendelkező motorkerékpáron és segédmotoros kerékpáron utazó személynek becsatolt motorkerékpár-bukósisakot kell viselni. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Négy külföldi férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

RAILPOL akció

A magyar rendőrség egységes nemzetközi művelet keretében végez fokozott ellenőrzést a vasúti biztonság érdekében.

 

Hat elfogatóparancs volt ellene

A Tolna megyei rendőrök Budapesten fogták el azt az inámpusztai férfit, aki ellen európai elfogatóparancs is volt érvényben.