Halálos baleset Tompánál - frissítve

2018. 09. 09., v - 08:38
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy könnyű sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő.

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Tompánál.

Egy 54 éves férfi közlekedett egy Simson típusú segédmotoros kerékpárral Tompa külterületén, egy szám nélküli úton az Újföld utca felől a Külső Újsor irányába 2018. szeptember 8-án 19 óra 55 percet megelőzően. A helyszíni szemle adatai szerint az egyenetlen földút laza talaján megcsúszott és elesett. A baleset következtében a kelebiai férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A rendelkezésre álló adatok szerint a motoros viselt bukósisakot, azonban az nem volt bekapcsolva. A KRESZ rendelkezései szerint  zárt utastérrel nem rendelkező motorkerékpáron és segédmotoros kerékpáron utazó személynek becsatolt motorkerékpár-bukósisakot kell viselni. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telefont rabolt

A gödöllői rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki kirabolt egy 11 éves fiút Bagon.

 

Hamis bérleteket gyártottak és árultak

Az újpesti nyomozók befejezték annak a négy férfinak az ügyét, akik kilopták az egyik jegyautomatából a hőpapírszalagot, majd az abból készített hamis bérleteket, illetve jegyeket 26 vásárlónak adták el.

 

Fejszével törte be a szélvédőt

Egy 28 éves férfi féltékenységből rontott neki ismerőse autójának. A balmazújvárosi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.