Hallotta a csattanást, ennek ellenére továbbhajtott

2021. 10. 22., p - 08:02
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúszoboszlói rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát. A férfinek cserbenhagyás miatt kell felelnie.

A nyomozás adatai szerint egy férfi közlekedett tehergépkocsijával a 3316-os úton 2021. szeptember 6-án 7 óra körül. A sofőr, Balmazújváros irányából Nagyhegyes felé haladt, amikor figyelmetlensége miatt áttért a szemközti forgalmi sávba és az autó visszapillantó tükrével nekiütközött egy másik gépkocsinak. A görbeházi lakos ugyan hallotta a csattanást, de a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott egyenesen Törökszentmiklósra. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A hajdúszoboszlói rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, és a beszerzett adatok alapján rövid időn belül azonosították a járművezetőt. A férfit másnap már cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanúkat keresünk

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatnak eljárást egy helyi baleset kapcsán.

 

Megtalálták a társkeresős csalókat

Összesen több mint 15 millió forintot csalt ki hét férfitól az a 39 éves szabolcsi nő, aki egy társ­kereső oldalon ismerkedett meg a rászedett emberekkel.

 

Kiszűrve

A Pest megyei rendőrök két karavánt intettek ki a forgalomból.