Három könnyű sérült

2019. 04. 15., h - 12:40
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Tolna megye útjain az elmúlt 72 órában három személyi sérüléses baleset történt.

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett 2019. április 13-án a délelőtti órákban az 5603-os számú úton Bátaszék irányából Bonyhád felé, amikor egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát járműve felett, áttért a menet iránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol járművével nekiütközött a szemből szabályosan közlekedő személygépkocsinak. A balesetben az okozó jármű vezetője könnyebben sérült meg.

kép

Segédmotoros kerékpárral közlekedett egy fiú 2019. április 13-án az esti órákban Bátaszéken a Bajai utcában, amikor egy általa balesetveszélyesnek ítélt forgalmi helyzetben vészfékezett és elesett. A segédmotoros kerékpár vezetője könnyebben megsérült.

kép

Egy tehergépkocsi vezetője 2019. április 14-én a reggeli órákban közlekedett Madocsán a Kis utcában a Paksi utca felé, amikor a kereszteződésben az Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla jelzése ellenére kihajtott a védett útra, ahol nekiütközött az úton szabályosan közlekedő kerékpárosnak. A balesetben a kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett.

kép

Tolna megye útjain a három sérüléses baleseten kívül további 14 anyagi káros baleset történt.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is arra kéri a közlekedőket, hogy a szabályokat maradéktalanul tartsák be, mert így elkerülhetőek a balesetek! Tegyék ezt mindazért,

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nemzetközi lőverseny Lengyelországban

A borsodi rendőrök jó eredményekkel tértek haza a Kárpátok Eurorégió Egyenruhás Szolgálatainak „XIII. Lupkówi Puska 2019” elnevezésű nemzetközi lőversenyéről.

 

Egyedül és csapatban

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban több lopást és betörést követett el Szolnokon.

 

Keressük Budai Helénát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnése kapcsán.

 

Körözték

A monori rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ellen öt elfogatóparancs volt érvényben.

 

Családi házba tört be

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosították és előállították a fiatalkorút.