Ismét a legjobbak között a Jász-Nagykun-Szolnok megyei balesethelyszínelők

2019. 09. 26., cs - 09:12
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Harmadik helyezést értek el a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében Rékasi Róbert rendőr törzszászlós és Faragó Zsolt rendőr törzszászlós a IX. Országos Balesethelyszínelő versenyen.

Idén a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendezhette meg a IX. Országos Balesethelyszínelő Versenyt. A háromnapos rendezvénynek Hajdúszoboszló városa adott otthont 2019. szeptember 23-a és 25-a között. A megmérettetésre a megyék legjobb két balesethelyszínelője érkezett, összesen 21 csapat. A versenyzők már a megnyitót követően elfoglalták helyüket az asztaloknál, és megírták az elméleti teszteket, melyek KRESZ és  szakmai feladatokból álltak.

A döntő második napján a csapatok gyakorlati megmérettetésen vettek részt, ahol különböző baleseti szituációkat kellett megoldaniuk.

Az országos versenyen a dobogó harmadik fokára a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csapata képviseletében Rékasi Róbert rendőr törzszászlós és Faragó Zsolt rendőr törzszászlós állhattak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság köszöni a kollégák részvételét a versenyen és munkájukhoz további sikereket kíván!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.