Ismét a legjobbak között a Jász-Nagykun-Szolnok megyei balesethelyszínelők

2019. 09. 26., cs - 09:12
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Harmadik helyezést értek el a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében Rékasi Róbert rendőr törzszászlós és Faragó Zsolt rendőr törzszászlós a IX. Országos Balesethelyszínelő versenyen.

Idén a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendezhette meg a IX. Országos Balesethelyszínelő Versenyt. A háromnapos rendezvénynek Hajdúszoboszló városa adott otthont 2019. szeptember 23-a és 25-a között. A megmérettetésre a megyék legjobb két balesethelyszínelője érkezett, összesen 21 csapat. A versenyzők már a megnyitót követően elfoglalták helyüket az asztaloknál, és megírták az elméleti teszteket, melyek KRESZ és  szakmai feladatokból álltak.

A döntő második napján a csapatok gyakorlati megmérettetésen vettek részt, ahol különböző baleseti szituációkat kellett megoldaniuk.

Az országos versenyen a dobogó harmadik fokára a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csapata képviseletében Rékasi Róbert rendőr törzszászlós és Faragó Zsolt rendőr törzszászlós állhattak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság köszöni a kollégák részvételét a versenyen és munkájukhoz további sikereket kíván!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.