Ittas motoros okozott balesetet

2019. 10. 11., p - 11:53
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A 36 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A berettyóújfalui rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

A rendőrségre 2019. július 24-én 20 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy motoros és egy személyautó összeütközött Komádiban, a Hajnal utcában. A rendőrök a helyszínre mentek és a járművek vezetőivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami a motorosnál pozitív értéket mutatott. A nyomozás adatai szerint a férfi a Hajnal utca és a Bocskai utca kereszteződésében nem adta meg az elsőbbséget az autónak, és összeütköztek. A baleset következtében a motoros súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a helyi lakost járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.