Ittas volt a gyorshajtó kamionos

2022. 01. 13., cs - 12:57
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A vezetői engedélyét a Bács-Kiskun megyei rendőrök a helyszínen elvették, és vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai 2022. január 11-én délben Bócsa térségében igazoltatták egy járműszerelvény sofőrjét. Az orosházi férfit azért állították meg, mert a részére megengedett 70 km/h helyett 93 km/h-val közlekedett. Az intézkedés során megdöbbentő dologra derült fény: a kamionvezető a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, ezért őt légalkohol-mintavételre előállították. Vezetői engedélyét a rendőrök az intézkedés során a helyszínen elvették.

Az 53 éves sofőr ellen a megyei egyenruhások feljelentése alapján a Kiskőrösi Rendőrkapitányság ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés vétsége miatt büntetőeljárást indított. A férfivel szemben a sebességtúllépés miatt közigazgatási bírságot is kiszabtak.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megoldották a problémát

Egy gádorosi férfi autója defektet kapott, de nem volt szerszáma, hogy lecserélje. A nagykátai rendőrök segítettek.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.