Ittasan, a tulajdonos engedélye nélkül vezette az autót

2020. 08. 14., p - 10:31
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az egyenruhások 2020. május 2-án 16 óra körül Hajdúböszörmény külterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő komádi lakost. A 27 éves férfivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrök megállapították azt is, hogy a járművet a tulajdonos engedélye nélkül használta. A sofőrt jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.