Ittasan, biztonsági öv nélkül vezetett, súlyosan megsérült

2020. 10. 03., szo - 07:51
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Orosházán. A járművet vezető férfi ittas volt, ő és utasa is megsérült. Egyikük sem használta a biztonsági övet.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. január 12-én 23 óra 30 perc körül Orosházán, az Október 6. utcában. Felsővezetéket tartó oszlopnak ütközött egy személygépkocsi, amelyben ketten ültek. Egy férfi vezetett, barátnője a jobb első ülésen utazott, a biztonsági övet nem használták. A férfi súlyos, a nő könnyű sérülést szenvedett. A baleset után elrendelt nyomozás során igazságügyi szakértői vizsgálat igazolta, hogy a férfi szervezetében alkohol volt. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 34 éves orosházi férfit járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőügy iratait 2020. október 1-jén továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.