Ittasan egy villanyoszlopnak hajtott

2019. 05. 20., h - 09:47
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Kétyen okozott balesetet egy paksi férfi vasárnap hajnalban

Egy 25 éves paksi férfi közlekedett 2019. május 19-én az éjszakai órákban az általa vezetett Mercedes típusú személygépkocsival a 65-ös főúton Kétyen.  Vélhetően ittassága miatt egy balra ívelő kanyarban fékezés nélkül az út melletti beton villanyoszlopnak ütközött, mely kitörött. A jármű ezt követően a füves útpadkán egy gyümölcsfát is kidöntött, és egy ingatlan kerítését megrongálta.

kép

A férfival szemben a helyszínen a rendőrök alkoholteszteres vizsgálatot végeztek, és megállapították, hogy ittas volt, mikor a baleset történt. Ruházatának átvizsgálása során zsebéből alufóliába csomagolt ismeretlen eredetű anyag is előkerült. Az is kiderült, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

A 25 éves elkövetővel szemben a bonyhádi rendőrök büntetőeljárást kezdeményeztek ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a közlekedésben részt vesz, mindig a szabályok betartásával, vezetésre képes állapotban induljon el,

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Három afgán férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Egyedül és csapatban

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban több lopást és betörést követett el Szolnokon.

 

Keressük Budai Helénát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnése kapcsán.

 

Körözték

A monori rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ellen öt elfogatóparancs volt érvényben.

 

Családi házba tört be

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosították és előállították a fiatalkorút.