Ittasan okozott balesetet

2019. 09. 12., cs - 08:12
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi lakos ittasan vezetett, majd az útról letért és egy fának ütközött.

A gyanú szerint M. Csaba 2019. augusztus 2-án este Komárom felől haladt Tata irányába a 8139-es számú úton. A járművezető feltehetően az ittasságából kifolyólag nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, a járművel megcsúszott és balra lehaladt az úttestről, majd egy fának ütközött. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A rendőrök augusztus 11-én gyanúsítottként hallgatták ki az 50 éves helyi lakost. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt indult büntetőeljárás.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy aki szeszes italtól befolyásolt állapotban vezet az nemcsak a saját, hanem mások testi épségét is veszélynek teszi ki! A balesetek megelőzése érdekében kérjük, hogy a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

… hogy mindenki hazaérjen!

2

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.