Ittasan vezettek

2020. 08. 14., p - 09:31
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök befejezték az ügyek vizsgálatát.

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 4-én a város belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 58 éves bocskaikerti lakost. Az ellenőrzés során a gépjármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították a rendőrkapitányságra.

Szintén pozitív értéket mutatott az alkoholszonda, annál az 53 éves járművezetőnél is, akit 2020. augusztus 6-án a 47-es számú főúton intézkedés alá vontak a rendőrök. A sárándi lakost előállították a kapitányságra. 

Debrecen belterületén 2020. augusztus 9-én ellenőriztek az egyenruhások egy személyautóval közlekedő 48 éves debreceni férfit.  Az ő esetében is pozitív eredménnyel végződött a helyszíni szondáztatás, ezért további mintavételre előállították.

Mindhárom férfivel szemben – vezetői engedélyük elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Debreceni Rendőrkapitányság.

A hatóság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.