Járműszerelvényeket ellenőriztek

2019. 08. 26., h - 17:10
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei rendőrök közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak az M0-ás autóúton.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2019. augusztus 26-án 9 órától 15 óráig fokozott ellenőrzést hajtottak végre az M0 autóúton, Alsónémedi térségében a 0-ás és a 30+800-as kilométerszelvény között.

Az ellenőrzés fő célja ezúttal a külföldi autószállító járműszerelvények vizsgálata volt, tengelysúlyméréssel egybekötve. Az akció kiterjedt továbbá a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére, valamint az ittas vagy bódult állapotú járművezetők kiszűrésére is.

Az akcióban a rendőrök nyolc autószállító járműszerelvényt és két tehergépkocsit ellenőriztek, amelynek során nyolc járművezetővel szemben szabtak ki bírságot túlsúlyos járművel való közlekedés és egyéb szabályszegés miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.