Kerékpáros gyereket ütött el

2018. 08. 28., k - 11:26
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúböszörményi rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Egy 22 éves férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett 2018. június 12-én 14 óra 30 perc körül Hajdúböszörményben. A csengeri sofőr a Mátyás Király körút és Téglási utca kereszteződésében, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtáblánál megállt a gépkocsijával, majd a Téglási utcára kanyarodott miközben nem biztosított elsőbbséget és összeütközött a kerékpárúton, jobbról, szabályosan közlekedő biciklissel.  Az ütközés során a 15 éves fiú elesett és súlyos sérülést szenvedett.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szívtájékon szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak azzal a 48 éves nővel szemben, aki a gyanú szerint életveszélyes sérülést okozott élettársának.

 

Csalás és lopás

Három férfival szemben fejezték be az eljárás vizsgálati szakaszát a szécsényi nyomozók.