Későn vette észre

2019. 02. 17., v - 08:00
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Elsőbbségadás elmulasztása vezetett balesethez Debrecenben.

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, amely 2019. február 16-án 23 óra 45 perc körül történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett az Egyetem sugárúton, amikor a Füredi úti kereszteződésben későn vette észre az "Elsőbbség adás kötelező!" jelzőtáblát. A járművezető fékezett, de ennek ellenére a gépkocsi becsúszott a kereszteződésbe és összeütközött egy taxival. A baleset során a taxi utasai könnyű sérülést szenvedtek.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy mindig az adott időjárási és látási viszonyoknak megfelelően, a közlekedési szabályokat betartva vezessenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Érzékenyítő tréning Dombóváron

Dr. habil Orsós Anna, a Pécsi Tudományegyetem Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének vezetője tartott előadást az egyenruhásoknak.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.