Két autónak nekiment, majd elhagyta a helyszínt-a rendőrök előkerítették

2021. 01. 26., k - 10:34
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykőrösi zsaruk egészen Bács-Kiskun megyéig mentek, ahol megtalálták a balesetet okozó nőt és a sérült járművet.

Közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. január 22-én délután.

A bejelentő elmondta, hogy egy személygépkocsi sofőrje egy nagykőrösi élelmiszerüzlet kiépített parkolójában tolatást végzett, azonban nem volt elég körültekintő, nem vette észre a járműve mögött forgalmi okból álló másik autót, és nekiment. Az ütközés után továbbindult volna, azonban kanyarodása közben járművének jobb elejével újfent nekiütközött egy másik parkoló gépkocsinak. A baleset következtében személyi sérülés ugyan nem történt, de a járművezető nem győződött meg arról, hogy valaki segítségre szorul-e, - adatai hátrahagyása nélkül - elhajtott a helyszínről.

Az ügyben a nagykőrösi rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek és rövid időn belül azonosították a gépkocsit vezető nőt. A zsaruk 2021. január 23-án a Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsáig mentek, ahol megtalálták a keresett autót és annak gazdáját. A nő kihallgatása során a felelősségét elismerte, elmondta, hogy a csattanásokat bár hallotta, megijedt, ezért hagyta el a helyszínt.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a sofőrrel szemben szabálysértési eljárást indított.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.