Két hónapos csecsemő esett ki a gyermekbiztonsági ülésből

2021. 08. 16., h - 13:13
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy miskolci anyuka nem csatolta be autójában a gyermeke biztonsági övét, így egy hirtelen fékezésnél a baba kiesett az ülésből. A rendőrök vizsgálják a körülményeket.

Egy nagymama, illetve egy anyuka és pici gyermeke utazott autóval – 2021. augusztus 14-én a déli órákban - Miskolc belvárosában, amikor forgalmi akadály miatt hirtelen fékezni kellett. A két hónapos baba nem volt a gyermekbiztonsági ülésbe becsatolva, így az ülésből kiesett és könnyebb sérülést szenvedett.

A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás – közúti közlekedés rendjének megzavarása - keretén belül vizsgálja az ügy körülményeit.

Intelem: Minden esetben és mindig szabályosan használjuk a biztonsági eszközöket -  amelyek az esteleges balesetekből adódó sérülések elkerülésére vagy a sérülések mértékének csökkentésére szolgálnak - még akkor is, ha csak néhány métert teszünk meg a járművel!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.