Kigyulladt egy személygépkocsi Győr-Moson-Sopron megye térségében

2021. 09. 21., k - 08:13
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom irányába tartó oldalon történt a közúti közlekedési baleset.

Egy 32 éves román férfi közlekedett személygépkocsijával 2021. szeptember 20-án 6 óra 33 perckor az M1-es autópályán Budapest felől Győr irányába. Haladása során – Győrszentiván külterületéhez érve – eddig ismeretlen okból kifolyólag a jármű áttért a belső forgalmi sávba, ahol nekihajtott a belső szalagkorlátnak, majd feltehetően a gépkocsi arra fel is futott. Az ütközés hatására a jármű üzemanyagtartálya begyulladt, és az autó kiégett. A balesetben a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

2

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

3

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy figyelmesebben, türelmesebben, a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16010/520/2013. bü. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Fűteni már nem fog

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy 56 éves férfit, aki betört egy felújítás alatt álló házba, ahonnan elvitte a beépítésre váró gázkazánt.