Kiszűrték a gyorshajtókat a kiskunhalasi rendőrök

2021. 11. 22., h - 10:52
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egyenruhások 208 sebességtúllépővel és egy ittas sofőrrel szemben intézkedtek.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei sebesség-ellenőrzési akciót tartottak a megye közútjain 2021. november 19-én 10 óra és 16 óra között. A sebességmérő készüléket egy szolgálati gépkocsiban helyezték el, majd amikor az eszköz gyorshajtót észlelt, jelzést küldött egy járőrpárnak, akik intézkedés alá vonták a szabálytalankodót.

Az akció során a rendőrök 208 sebességtúllépővel szemben intézkedtek: 20 sofőr esetében helyszíni bírságot alkalmaztak, 25 személynek közigazgatási bírságot szabtak ki, és 163 fővel szemben közigazgatási eljárás indult. Egy sofőrrel szemben ittas járművezetés miatt szabtak ki közigazgatási bírságot.

A sebességtúllépés az egyik leggyakoribb balesetet előidéző ok, ezért indokolt a szabálytalankodók kiszűrése. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

                                                                                                                                 ..hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.