Körözték, nem állt meg a rendőri jelzésre, elfogták

2019. 12. 10., k - 09:56
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök őrizetbe vették a 45 éves gyöngyösfalui férfit.

Az egyenruhások egy Subaru típusú személygépkocsira figyeltek fel 2019. december 10-én éjfél után Zalaegerszegen, a Balatoni úton. A jármű vezetője több szabálysértést is elkövetett közlekedése során, ezért a járőrök megkülönböztető fényjelzést használva hangszórón keresztül utasították a Subaru vezetőjét, hogy álljon félre. Ezt észlelve a járművezető gyorsított és a világítását is lekapcsolva igyekezett a járőrök elől elmenekülni. A Szabadság utcában egy kanyarban elveszítette uralmát a gépkocsija felett, és a vízelvezető árokba hajtva hídfőnek csapódott, majd jobb oldalára fordulva állt meg. A járőrök igazoltatták a jármű vezetőjét, aki többször is valótlan adatokat közölt, ezért előállították. Személyazonosságának megállapítását követően kiderült, hogy ellene nemzetközi elfogatóparancs alapján körözés van elrendelve.

A férfit elfogták, és intézkedtek kórházba szállítására. A balesetben könnyű sérüléseket szenvedett férfit a zalaegerszegi rendőrök őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.