Közlekedési balesetek Győr-Moson-Sopron megyében

2021. 11. 27., szo - 06:39
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök megyénkben öt személyi sérüléssel, valamint tizenhárom anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Mosonszentmiklós külterületén, a 8501-es számú úton közlekedett személygépkocsival 2021. november 26-án 22 óra 30 perckor Abda felől Mosonszentmiklós irányába egy 29 éves győri férfi. Haladása során – mivel járműve sebességét nem az út- és időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg – a nedves úton megcsúszott és áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahonnét tovább sodródott, és az úttest mellett lévő optikai terelő oszlopnak ütközött, majd egy vízelvezető árokban egy fának csapódott. A balesetben a sofőr megsérült, ezért őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

1

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

2

3

Az utak biztonsága és a balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a téli idő beköszöntével különös óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!


...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.