Közlekedési információk a Repülőnappal kapcsolatban

2021. 08. 28., szo - 09:39
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendezvény zöld színnel jelölt parkolójában lehetséges a parkolás, a sárga megtelt.

A Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatóra érkezőket kéri a rendőrség, hogy az M5-ös autópályáról a 91-es kilométernél hajtsanak le az 54-es számú főútra. Azon haladva a 44-es számú főútra érnek, ahol el tudnak jutni a zöld színnel jelölt parkokóba, és le tudják parkolni járműveiket.

Kérjük, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.