Közlekedésrendészeti akció

2019. 06. 03., h - 12:34
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Győr környéki településeken ellenőrizték a járművezetőket.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság rendőrei - a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében - fokozott közúti ellenőrzést tartottak 2019. június 2-án a 82-es számú főút Nyúl, Écs, Ravazd, Veszprémvarsány településeken átvezető szakaszain.

Az akció ideje alatt a rendőrök 10 esetben sebességtúllépés miatt közigazgatási bírságot, egyszer engedély nélküli vezetés, egy alkalommal pedig műszaki hiányosság miatt szabtak ki helyszínbírságot. Szabálysértési feljelentést tettek engedély nélküli vezetés és szabálytalan személyszállítás miatt, továbbá kötelező biztosítás hiánya miatt egy-egy járművezető ellen.

Az akció célja a szabályokat durván megsértők cselekményeinek visszaszorítása, a baleseti vészhelyzetek csökkentése, a közlekedési fegyelem és a közterület rendjének további szilárdítása és elsősorban az ittas, illetőleg a bódult állapotban lévő járművezetőkkel szembeni fellépés volt.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: több lakásba is besurrant

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya hatrendbeli kifosztás bűntett kísérlet és háromrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy helyi nővel szemben.